Hvem er vi ?

Nykøbing F. Aftenskoler blev til i 1969 som en sammenslutning af mange af de oplysningsforbund, aftenskoler, husflidsforeninger samt øvrige foreninger, der dengang fandtes i Nykøbing F. Kommune. Sammenslutningen muliggjorde oprettelsen af et sekretariat samt ansættelse af en skoleleder på fuldtid.
 
Vi er en upolitisk aftenskole, der er medlem af brancheorganisationen FORA.
 
Vi tilbyder undervisning, foredrag debatter m.v. Der bygges på livsglæde og aktivt medborgerskab. Der tilbydes et bredt udvalg af inspirerende kurser, - er der noget du mangler, så prøv at kontakte aftenskolens kontor, måske kan det lade sig gøre at oprette det fag, du ønsker.

Har du lyst til at undervise, er du også velkommen til at kontakte skolens kontor.


BLIV MEDLEM AF FORENINGEN NYKØBING F. AFTENSKOLER

Du kan indmelde dig i foreningen Nykøbing F. Aftenskoler mod betaling af et medlemsgebyr på 30 kr., hvis du er elev på skolen. Medlemskabet indebærer, at du har ret til at møde op på generalforsamlingen og lade dig opstille til bestyrelsen, desuden har du stemmeret.

Dit medlemskab vil også vise, at du interesserer dig for, om der overhovedet skal være noget, der hedder folkeoplysning i Nykøbing F. Husk at det som oftest er for sent at få noget tilbage, der først er blevet strøget af budgettet.

Hvis du er medlem af foreningen, får du en rabat på 50 kr. for det første kursus, du deltager i. Hvis du ønsker at blive medlem, så kom op på kontoret eller send os en e-mail med overskriften "MEDLEMSSKAB" og oplysning om navn, adresse og telefonnummer på: info@nyk-aftenskoler.dk, - så sender vi et indbetalingskort.